Tomislav Stipić dobio otkaz u Bugarskoj nakon pet utakmica

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI trener Tomislav Stipić dobio je otkaz u bugarskom CSKA-u iz Sofije. Na službenim je stranicama klub objavio kako se radi na raskidu ugovora Stipiću i njegovim pomoćnicima. Razlog raskida ugovora su rezultati ispod očekivanja. "Stipić i njegovi pomoćnici složili su se da do daljnjega neće voditi momčad te da neće davati nikakve izjave dok se ne završe pregovori o raskidu ugovora. Više informacija bit će dostupno uskoro", stoji u ponedjeljak ujutro na službenoj stranici bugarskog kluba.

CSKA je iznimno loše krenuo u sezonu. Nakon pet kola ima jednu pobjedu i četiri poraza te je na 13. mjestu u ligi koja ima 16 klubova. Tomislav Stipić (45) stigao je ovog ljeta u klub te vodio samo tih pet utakmica u prvenstvu. CSKA Sofija nije ove sezone konkurirao u europskim natjecanjima. Prije nego je stigao u Bugarsku, Stipić je cijelu 2023. godinu vodio latvijsku Rigu, s kojom je osvojio kup.

Osim ta dva kluba, vodio je latvijsku Audu (40 utakmica), s kojom je također osvojio kup, Slaven Belupo (67 utakmica), Grasshoppers (5 utakmica), kineski Nantong Zhiyun (2 utakmice), juniore Eintracht Frankfurta (19 utakmica), Aue Erzgebirge (31 utakmicu), Stuttgart Kickerse (24 utakmice) te drugu momčad Ingolstadta (46 utakmica).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.