Trabzonspor pobijedio, Oršić ušao u 89. minuti

Foto: EPA

U SUSRETU sedmog kola turskog nogometnog prvenstva Trabzonspor je pobijedio Konyaspor 3:2, a u posljednjim trenucima susreta u igru je ušao hrvatski nogometaš i povratnik u reprezentaciju Mislav Oršić. Edin Višća doveo je Trabzonspor u vodstvo u 16. minuti, izjednačio je Adil Demirbag u 24. minuti, a u samoj završnici prvog dijela Simon Banza je realizirao kazneni udarac za 2:1 vodstvo domaćina.

Banza je u 54. minuti svojim drugim golom na utakmici povisio na 3:1, a konačnih 3:2 postavio je Hamidou Keyta u 90. minuti. Oršić je u domaćim redovima zaigrao od 89. minute, dok Borna Barišić nije nastupio.

Podsjetimo, izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić pozvao je Oršića za utakmice s Poljskom i Škotskom u Ligi nacija. Trener Trabzonspora Senol Gunes par dana kasnije izjavio je da se Oršić lakše ozlijedio. Srećom, čini se da je sada sve u redu te je opet spreman za igranje.

Galatasaray vodi u turskom prvenstvu

Na ljestvici turskog prvenstva vodi Galatasaray s 19 bodova, Samsunspor na drugom mjestu ima 15, dok Fenerbahče i Bešiktaš imaju po 13 bodova. Trabzonspor je deveti s osam bodova.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.