Trener golmana čija je pogreška hit u Hrvatskoj oduševio izjavom: Svi smo uz njega

Screenshot: NK Croatia Zmijavci

NEVJEROJATAN gol pao je u 15. kolu 1. NL. U Zmijavcima kod Imotskog sastali su se domaćin Croatia i gostujući BSK iz Bijelog Brda. Gosti su došli kao posljednja ekipa na tablici i neočekivano poveli golom Dominika Solića u 47. minuti.

Croatia je na kraju ipak došla do boda, i to golom kakav rijetko viđamo. Igrala se 82. minuta i domaćini su izveli slobodni udarac koji je sa sigurnošću ukrotio 18-godišnji golman gostiju Aleksandar Vukelić, ali je zatim napravio veliku grešku svojstvenu svom neiskustvu.

Vukelić je spustio loptu na travu kako bi je ispucao bez da se osvrnuo oko sebe, pa tako nije primijetio napadača domaćih Tomislava Gudelja koji je lukavo vrebao priliku, pritrčao i zabio za 1:1. Na snimci se mogu čuti urlici gostujućih igrača koji su pokušavali upozoriti svog golmana, ali reakcija Gudelja bila je prebrza.

Gol možete vidjeti u videu na 1:44:32.

Nakon utakmice izjavu je dao trener BSK Bijelog Brda te u njoj podržao svog nogometaša. "Debitirao je prvi put u seniorskom nogometu i osim ovog trenutka dekoncentracije odradio je vrhunski posao. Riječ je o jako dobrom i dragom momku, dobro odgojenom i pravom radniku. Aco, prošao si u životu puno gore stvari i iz ovoga ćeš izaći još jači, a ti znaš kako smo svi uz tebe. Malo ćeš morati trpjeti zaj*** na treningu ovaj tjedan. Glava gore! Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen!" poručio je Denis Krstanović.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.