Trener juniora Hajduka uoči utakmice sa Cityjem: Nadam se rušenju rekorda Lige prvaka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U OSMINI finala Lige prvaka mladih juniori Hajduka igrat će protiv Manchester Cityja. Tako je odlučeno ždrijebom u Nyonu, a momčad Marijana Budimira bit će domaćin. Susret je na rasporedu 28. veljače ili 1. ožujka, a utakmica će se igrati na Poljudu.

"Odličan protivnik, vodeća momčad u prvenstvu Engleske. Također, oni su internacionalna momčad puna reprezentativaca. Analizirat ćemo ih detaljno i taktički biti potpuno spremni. Siguran sam da će moji igrači u toj utakmici dati i više od svog maksimuma

Velika želja mi je bila da igramo na Poljudu. Nadam se da ćemo napuniti stadion i srušiti rekord Lige prvaka. Navijači su nam impuls da damo i više od onoga što objektivno možemo. Kako igračima tako i trenerima. Mogu im poručiti da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje", rekao je trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir za Hajduk TV.

Juniori Hajduka u dobroj formi

Podsjetimo, juniorska ekipa Hajduka prošla je u osminu finala Lige prvaka mladih tako što je na Poljudu svladala vršnjake iz ukrajinskog Šahtara 1:0. Gol odluke zabio je 15-godišnji stoper Luka Vušković, koji je lobao golmana glavom u 82. minuti, a pet minuta kasnije dobio je direktni crveni karton zbog udaranja protivnika laktom u glavu.

Izabranici Marijana Budimira i aktualni dvostruki prvaci Hrvatske tako su nadmašili prošlosezonsku generaciju Hajdukovih juniora, koja je u ovoj fazi natjecanja na Poljudu nakon izvođenja penala ispala od Atletico Madrida. Ovo je prvi povijesni plasman mladih nada Bijelih među 16 najboljih juniorskih ekipa Europe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.