Trener koji je nekoć vrijeđao Hrgovića: Psihički je uništio suparnika, pobijedit će

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO). Iako se špekuliralo da bi Hrgović mogao postati službeni izazivač po IBF-u, to se još neće dogoditi jer je Oleksander Usik zatražio iznimku za zadržavanje pojasa.

No, meč protiv Duboisa željno iščekuju boksački fanovi diljem svijeta, a pobjedom bi se hrvatski boksač definitivno približio onim najekskluzivnijim i najunosnijim mečevima. Meč je za podcast Seconds Out komentirao i poznati boksački trener Billy Nelson.

"Filip Hrgović je psihološki uništio Daniela Duboisa. Mislim da će proći kroz njega, i to glatko. Mislim da će baš psihologija presuditi u tom meču jer je Daniel tu najslabiji i za mene je Hrgović favorit", poručio je Nelson.

Nekoć je vrijeđao i omalovažavao Hrgovića

Nelson je trener koji razvija karijere nekolicine boksača među kojima je i Martin Bakole. Upravo njega Nelson je htio suprotstaviti Hrgoviću prije tri godine, pa je nakon neuspjelog pokušaja negodovao i vrijeđao Hrvata.

Tada je Nelson o tom meču govorio kao o spektaklu za navijače, no Hrgović je izabrao težeg suparnika, tada sedmog teškaša svijeta prema ljestvici BoxReca (Michaela Huntera) i šansu da dođe do meča za naslov.

U svojoj objavi na društvenim mrežama Hrgovića ili Hygovica, kako je tada pisao, je optužio da je ponovno izbjegao meč s njegovim borcem, slikovito dodao i da je kukavica, a onda i zapitao svoje pratitelje koga je to Hrgović pobijedio da bi došao u priliku boksati u borbi koja bi mogla dati izazivača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.