Trener Lokomotive: Šteta što je Mbappe potpisao za Real, vjerojatno bi došao kod nas

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U DRUGOM kolu SuperSport HNL-a Hajduk i Lokomotiva su remizirali rezultatom 1:1 u Kranjčevićevoj. Hajduk je u vodstvo doveo joker s klupe Gennara Gattusa Aleksandar Trajkovski u 81. minuti. Iako se činilo da će taj gol vrijediti tri boda, Lokomotiva je na samom kraju izborila penal iz kojeg je u devetoj minuti sudačke nadoknade zabio Duje Čop. Utakmicu je komentirao Silvio Čabraja, trener Lokomotive.

"Mislim da smo prvo poluvrijeme izdominirali, mogli smo voditi dva gola razlike. Kada ne zabiješ, primiš. Osvetilo nam se. Na kraju mogu biti zadovoljan bodom. Mislim da smo za nijansu bili bolji od Hajduka", rekao je Čabraja pa odgovorio na pitanje o tome je li taktikom iznenadio Hajduk:

"Ne znam koliko smo iznenadili Hajduk. Ovo mi je četvrta godina u Lokomotivi. Imamo svoj stil. Stajali smo im jako blizu. Fetai je dobro sve pohvatao, 2005. godište, mali Baždarić koji je ušao, 2006. Hajduk vjerojatno ima svoje probleme. Možda nije očekivao da ćemo mi htjeti igrati nogomet."

Očekujete li pojačanja?

Šteta što je Mbappe potpisao za Real, vjerojatno bi došao kod nas. Iz naših resursa i vlastitih snaga izvlačimo maksimum. Morali bi malo proširiti roster. Goričan ima već dva žuta kartona. Izmislili smo i Mirka Suška, bio je godinu dana na posudbi u Sesvetama. On je 2004. godište, ugodno me iznenađuje. Šotiček je godinu dana ulazio, trebalo mu je dosta vremena da postane ono što je bio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.