Trener Malmöa nakon poraza u EL-u: Možete me pitati jesam li glup. Da, očito sam glup

Foto: EPA

GLASGOW RANGERS pobijedio je Malmö 0:2 na gostovanju u prvom kolu Europa lige. Strijelci za škotski sastav bili su Nedim Bajrami u prvoj minuti i Ross McCausland u 76. minuti. Šveđani su uoči utakmice na društvenim mrežama podsjetili na dva prijašnja susreta s Rangersima, iz kojih su izašli kao pobjednici, te su spomenuli financijske probleme Škota iz 2012.

Trener Malmöa Henrik Rydström smatrao je kako nije uvredljivo što podsjećaju na povijesne pobjede i dodao "da će se to vjerojatno opet dogoditi". Međutim, dogodilo se suprotno i sastav iz Glasgowa upisao je prvu pobjedu u Švedskoj. Rydstrom se nakon poraza prisjetio svojih riječi. "Možete me pitati: 'Treneru, jeste li vi glupi?' Da, očito sam glup."

Rydström je potom komentirao nastup svojih igrača. "Sranja se događaju. Pokušao sam svoje igrače natjerati da shvate kako ne smijemo igrati unatrag prema našem vrataru, on nije playmaker", rekao je Rydström, koji je u prosincu 2022. preuzeo Malmö. U 72 utakmice ostvario je 47 pobjeda, 11 neriješenih rezultata i 14 poraza.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.