Trener Monaca: Mislim da je Zvezda kvalitetnija od Dinama

Foto: EPA

OVOG SU tjedna na rasporedu utakmice trećeg kola nogometne Lige prvaka. Dinamo gostuje kod Salzburga u Austriji i lovi prvu pobjedu u ovoj sezoni elitnog natjecanja. Hrvatski prvak je ranije odigrao dvije utakmice, bili su to 9:2 poraz od Bayerna i 2:2 remi s Monacom.

Upravo je Monaco ponovno upao u fokus u kontekstu Dinama, a za sve je zaslužna izjava koju je njihov trener Adolf Hütter dao na konferenciji za medije u ponedjeljak. Na to je presici je Hütter najavio sljedeću utakmicu, onu u kojoj će Monaco na svom Stade Louis III u utorak od 18:45 sati ugostiti Crvenu zvezdu.

Hütter: Cilj je pobjeda

"Teško je usporediti ovu ekipu (Crvenu zvezdu, op.a.) s Dinamom. Mislim da su kvalitetniji. Imaju zanimljive igrače kao što je Silas koji je nekoliko sezona igrao za Stuttgart ili mladi Maksimović, produkt njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su jako dobro prvo poluvrijeme protiv Intera i cijelu utakmicu protiv Benfice", rekao je Hütter pa dodao:

"U toj su utakmici zaslužili i pobijediti, tako da ćemo morati biti oprezni. Dobra su ekipa koja kod nas dolazi s ambicijom da dođe do pobjede i nastavi lov na prolazak u sljedeću fazu. To je Liga prvaka, moramo igrati na najvišem nivou, a cilj je pobjeda."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.