Trener Osijeka nakon Hajduka: Ne razumijem sudački kriterij

Foto: Sime Zelic /PIXSELL

TRENER Osijeka Federico Coppitelli bio je nezadovoljan nakon poraza od Hajduka u petom kolu SHNL-a. Osijek je na katastrofalnom pretposljednjem mjestu sa svega jednim bodom. 

"Bila je za nas vrlo teška utakmica s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Tijekom tjedna smo zbog ozljeda ostali bez Pušića i Jugovića. Dobili smo trojicu novih igrača, Jakupović nije trenirao, a ostala dvojica su odradila lagani trening. Nismo mogli odgovoriti na izazov Hajduka. U prvom dijelu smo dobro stajali na terenu, a u drugom smo popustili, Hajduk je to dobro iskoristio", rekao je Copittelli, a zatim prokomentirao svoj status s obzirom na jedan osvojeni bod u prvih pet kola. 

"Zaslužujemo više od jednog boda. Imali smo težak raspored. Sada imamo priliku da se regrupiramo. Naš je put jasan. Možemo govoriti o lošem Osijeku, ali ako se ovo nastavi onda se to može reći. Dobro poznajete tržište, tko je sve otišao, imali smo problema s ozljedama. Moram spomenuti sudački kriterij, ne razumijem ga, uništili su dinamiku utakmice. Nije izgovor, ali tako sam ja to vidio.''

Na vratima Osijeka stajao je Malenica, umjesto Čavline koji je imao loš ulaz u sezonu. Talijan je dobio pitanje jesu li navijači potjerali Čavlinu s gola.

"Ja sam ozbiljan trener, ne bih rekao da je to tako. Nezasluženo smo u ovoj situaciji. Igrati u polju s mladim igračima bez iskusnih je jako teško. Onda dolaze i greške. To je razlog zašto sam stavio Malenicu", rekao je. 
 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.