Trener Osijeka uoči Varaždina: Šest utakmica, a nijedna u normalnim uvjetima

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

OSIJEK u nedjelju od 17:30 dočekuje Varaždin u utakmici 23. kola SuperSport HNL-a. Bit će to dvoboj trenutno trećeplasirane i sedmoplasirane momčadi prvenstva, a razlika između njih je osam bodova. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio Osijekov trener Rene Poms.

Poms: Od šest utakmica niti jedna nije bila u normalnim uvjetima

"Od šest utakmica niti jedna nije bila u normalnim uvjetima. To je problem jer želimo igrati brzo, s jednim ili dva dodira, a kada imate loše vremenske uvjete ili nekvalitetne i mekane travnjake, ne možemo ostvariti takvu prednost. S druge strane, moramo gledati na stvari na koje možemo utjecati, a to je ostvariti što bolji rezultat neovisno o vremenskim uvjetima koje ćemo imati", rekao je pa dodao:

"Izostanci su nešto što se događa kroz sezonu, ozljede i kartoni kroje sastav, ali s druge strane imamo dovoljno igrača, svi su potpuno motivirani, žele pokazati da mogu biti u prvih 11 i nisam zabrinut jer znam da ćemo u početnoj postavi imati kvalitetne i motivirane igrače."

"Svaka utakmica je važna, moj stil je da se radi iz tjedna u tjedan i da maksimalno respektiramo svakog idućeg suparnika. Sada je to Varaždin za kojeg znamo da je jako dobra i opasna momčad. Sjećamo se utakmice koju smo izgubili kod njih u gostima i očekujemo da će oni tražiti način da budu na toj razini. Sigurno dolaze s velikim ambicijama, ali spremni smo", zaključio je Poms.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.