Trener PSV-a objasnio zašto je stavio Perišića ispred najskupljeg igrača: Zaslužio je

Foto: Profimedia

IVAN PERIŠIĆ u subotu je debitirao kao igrač PSV-a u pobjedi nad Willemom 2:0. Trener nizozemskog velikana Peter Bosz mnoge je iznenadio uvrstivši hrvatskog reprezentativca u početnu postavu, i to na poziciji desnog krila. Da bi Perišiću napravio mjesto u prvih 11, na klupi je završio Johan Bakayoko, najvrjedniji igrač kluba, kojeg Transfermarkt cijeni na 45 milijuna eura. Ovako je Bosz objasnio svoju odluku.

"Gledate što vam treba da pobijedite, a i gledate kako igrači rade. Ivan je zaslužio igrati. Želim vidjeti Perišića. Nisam razgovarao s Perišićem o njegovoj omiljenoj poziciji, koristit ću ga tamo gdje mi zatreba. To nije izbor protiv Johana, to je izbor za Ivana. Odmaram li igrače za Ligu prvaka? Ne, želim pobijediti. To je uvijek najvažnija stvar, ovo je moja odluka", rekao je za nizozemski ESPN.

Perišić je na terenu proveo 65 minuta te je ostavio dobar dojam, a posebno je opasan bio u prvom poluvremenu. U petoj minuti je nakon lijepog driblinga kreirao čistu šansu za suigrača, a isto tako je bio i blizu prvijenca, no njegov udarac je prošao tik uz vratnicu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.