Trener Real Sociedada o spornoj situaciji: Šteta, uništit ćemo nogomet

Foto: EPA

REAL SOCIEDAD poražen je pred svojim navijačima u utakmici protiv Real Madrida. Završnih 2:0 madridska momčad izborila je jedanaestercima koje su izveli Vinicius Junior i Kylian Mbappe. Trener baskijskog tima Imanol Alguacil o tome je govorio na konferenciji za medije.

Alguacila je posebno naljutio drugi dosuđeni jedanaesterac u akciji iz 72. minute. Skrivio ga je Jon Aramburu koji je nagazio na desno stopalo Viniciusa, nakon što je lopta koju je dodavao već bila dva metra od njega. Pregledom snimke dosuđena je najstroža kazna, a Sociedadov trener o svemu tome nema lijepo mišljenje.

VIDEO: Arena Sport

Alguacil: Neke se stvari moraju promijeniti

"Bio je jedan jedanaesterac na utakmici. Šteta. Ako ćemo tako dosuđivati penale, onda ćemo zaista uništiti nogomet. Meni se to ne sviđa. Želimo li da svi uživaju u nogometu, neke se stvari moraju promijeniti", rekao je.

Ono što ga veseli je dobra igra Luke Sučića. Nakon što je dosad odigrao tek sedam ligaških minuta hrvatski veznjak bio je starter u utakmici i odigrao je 75 minuta susreta protiv jednog od favorita za naslov.

"Vidite na kojoj je on razini. Bilo mu je potrebno vrijeme da upozna momčad, da shvati što od njega tražim i odigrao je sjajno. Jako je talentiran, a bit će i bolji", istaknuo je Alguacil.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.