Trener Rudeša: S ovakvim pristupom bit ćemo opasniji u sljedećim utakmicama

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

OSIJEK je u utakmici 29. kola SuperSport HNL-a pobijedio u Zagrebu Rudeš 3:2. Golove za Osijek zabili su Petar Pušić i igrač utakmice Kristijan Lovrić, koji je nakon ulaska s klupe zabijao dva puta, a Tomislav Mrčela bio je dvostruki strijelac za domaćine. Oba trenera prokomentirala su susret.

"Pripremali smo se jako ozbiljno za ovu utakmicu. Znam da su ovo opasni momenti u nogometu. Krenuli smo tako kako smo krenuli, dobili smo gol, ali odmah poslije toga smo napravili i puno tehničkih grešaka. Hvala Bogu, izjednačili smo, imali smo 3:1, no onda smo doživjeli još jedan trenutak dekoncentracije i primili gol, drugi iz njihovog drugog udarca u okvir", rekao je nakon utakmice trener Osijeka Zoran Zekić za MaxSport televiziju.

Mladina: Nedostajalo nam je pet igrača

"Mogu biti zadovoljan rezultatom. Momci su napravili puno u određenim segmentima. Imali smo kadrovskih problema, pet igrača nam je nedostajalo. Bio bi to problem i za Osijek. Neki mladi igrači dobili su šansu, neki su je iskoristili, neki ne.

Nastavit ćemo u tom smjeru i mislim da ćemo ovakvim pristupom na domaćem stadionu pred našim navijačima biti puno opasniji u utakmicama koje slijede", rekao je trener Rudeša Davor Mladina.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.