Trener Ružomberoka ima plan za Hajduk: Moraju se kod kuće otvoriti

Foto: Profimedia

HAJDUK sutra od 21 sat dočekuje Ružomberok u uzvratnoj utakmici trećeg kvalifikacijskog kola Konferencijske lige. Utakmica u Slovačkoj prije sedam dana završila je bez pogodaka, a pobjednik ovog duela igrat će u play-offu protiv boljeg između grčkog AEK-a i armenskog Noe. Armenci su u prvoj utakmici senzacionalno slavili 3:1. Trener slovačke momčadi Ondrej Smetana najavio je gostovanje na punom Poljudu:

"Nije idealan rezultat za uzvrat, ali je relativno pristojan za drugo poluvrijeme. Morat će se Hajduk i kod kuće više otvoriti, morat će više napadati i možda će nam se otvoriti potrebni koridori. S druge strane, sa stajališta pritiska i atmosfere, nama može biti puno teže, ali došli smo ovdje i pritisak na ovoj razini je dio toga. Moramo se moći nositi s tim. Hajduk može očekivati bolji rezultat u utakmici, što može biti dobro za nas, ali moramo otvoreno priznati da su šanse više na strani protivnika."

Govorio je i u prvoj utakmici protiv Hajduka

Pričao je i o prvoj utakmici u Slovačkoj: "S obrambene strane smo odigrali zanimljivu utakmicu. Kako je Hajduk igrao posljednje dvije utakmice, bili smo relativno dobro pripremljeni za njih. Moram pohvaliti momke koji rade svoj posao, posebno u srednjem redu. Tu smo imali prolaz kada su nas baš naljutili i pomaknuli se više lijevom stranom, što nas je nemalo iznenadilo.

Bili smo spremniji na napade sa suprotne strane, ali smo reagirali tijekom poluvremena i pokušali im parirati. S obrambenog aspekta, ne sjećam se niti jednog našeg velikog problema niti neke njihove šanse kakve nam je stvarao Trabzonspor. S ofenzivne točke gledišta, žalim što nam nismo iskoristili priliku Chriena."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.