Trener Ružomberoka: Očekivao sam bolji Hajduk

Foto: Luka Mladinic/PIXSELL

HAJDUK i Ružomberok odigrali su 0:0 u prvoj utakmici trećeg kvalifikacijskog kola Konferencijske lige odigranoj u Slovačkoj. Momčad trenera Gennara Gattusa odigrala je blijedu utakmicu te je samo jednom pucala u okvir suparničkog gola, no ni Ružomberok nije odigrao osobito kvalitetno. Uzvrat je za sedam dana na Poljudu.

Ako Hajduk prođe Ružomberok, u play-offu Konferencijske lige igrat će protiv pobjednika iz dvomeča armenskog Noaha i grčkog AEK-a. Noah je u prvom susretu na domaćem terenu slavio 3:1. 

Trener Ružomberoka: Očekivao sam bolji Hajduk

Trener Ružomberoka Ondrej Smetana dao je izjavu nakon utakmice. "Šteta što nismo iskoristili svoje prilike, Chrien je mogao bolje reagirati u prvom dijelu, ali nije bio na razini svojih ranijih igara", rekao je Smetana, prenosi Dalmatinski portal, pa dodao: "Ponekad smo bolji, ali često nismo tamo gdje želimo biti. Tranzicija je bila bolja, ali možemo još napredovati."

Na pitanje što očekuje u uzvratu na Poljudu, odgovorio je: "Moramo ići s glavom gore u drugom susretu. Ovo nije idealan rezultat, ali moramo vjerovati. Bit ćemo pod pritiskom zbog publike, to će nam otežati, ali vidjet ćemo. Očekivao sam bolji Hajduk. Oni imaju bolji rezultat, ali mi nemamo što izgubiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.