Trener Slavena: Imam samo jednu zamjerku za suca

Screenshot: NK Slaven Belupo

HAJDUK je u 13. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Slaven u Koprivnici 1:0 i do nedjelje i utakmice Rijeke i Gorice zasjeo na prvo mjesto. Jedini gol na utakmici zabio je Marko Livaja u 44. minuti iz penala nakon što je Marco Boras igrao rukom u šesnaestercu. Utakmicu je komentirao trener Slavena Roy Ferenčina.

"Čestitam Hajduku. Postigli su gol, a mi nismo. Gledajući cijelu utakmicu mislim da smo zaslužili bod. Prvi dio pripao je Hajduku, dok smo u drugom mi bili bolji, ali nismo iskoristili dobre prilike", rekao je Ferenčina na početku konferencije za medije pa odgovarao na pitanja novinara.

Koliko ste zadovoljni predstavom vaše ekipe?

Zadovoljan sam, pogotovo s drugim dijelom. Bili smo hrabriji nego u prvom poluvremenu u kojem smo izašli malo prestrašeni. Imali smo želju i volju, ali lopta nije ušla u gol. 

Jeste li očekivali ovako ofenzivni Hajduk?

Očekivao sam da će napasti, ljudi se bore za prvo mjesto. U drugom poluvremenu su se previše povukli po mom mišljenju, ali njihovu igru više od toga neću komentirati. Imali smo par prilika koje nažalost nismo iskoristili, a protiv Hajduka ih nećeš dobiti puno.

Kako komentirate atmosferu?

Jako lijep ambijent, pun stadion. Obje ekipe su imale svoje navijače. Jedino što moram napomenuti je da mislim da je trebalo biti više nadoknade. To je moja zamjerka sucu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.