Trener Veleža se ispričao navijačima nakon najvećeg debakla u povijesti kluba

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

VELEŽ iz Mostara ispao je u prvom kvalifikacijskom pretkolu za Konferencijsku ligu. Danas ga je u Andori pobijedio Inter Escaldes 5:1 te ukupnim rezultatom 6:2 prošao u sljedeću rundu. BiH predstavniku se dogodila jedna od najvećih blamaža u povijesti, kao i kompletnom tamošnjem nogometu.

Velež je prije dvije godine također doživio blamažu. Tada je u istom ovom natjecanju ispao u prvome pretkolu od malteškog Hamrun Spartansa. Velež s klupe vodi Damir Čanadi, nekadašnji trener Šibenika. Čanadi se u subotu javno ispričao za debakl koji je klub pretrpio ovim porazom.

"Prvo se želim ispričati našim navijačima, koji su došli i dali sve da nam pomognu da pobijedimo. Ušli smo dosta dobro u utakmicu. Do penala smo bili dosta bolja ekipa. Penal nas je uzdrmao. Tu sam već vidio da ekipa malo misli. Onda smo primili gol, to nas je skroz bacilo nazad i izbacilo iz cijelog ritma. Tu ne možemo tražiti krivice, samo smo mi krivi. Svi skupa smo krivi", rekao je Čanadi pa dodao:

"Moramo sjesti i analizirati igru. Protivnik je bio jako efikasan, zabio je gol iz svake šanse. Mi smo imali dosta dobre šanse u prvih 45 minuta. Haska, Mlinarić, penal... To je nogomet. Sve nas boli. Naši fanovi su bili top, stajali su iza ekipe od prve minute, a podržali su ih i poslije utakmice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.