Trener vijetnamskog prvoligaša: Želim dovesti Modrića. Ne smeta mi što ima 40 godina

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (39) je nedavno produljio ugovor s Real Madridom te se tako obavezao na to da će odigrati još jednu sezonu, gotovo sigurno posljednju, u kojoj će kao kapetan predvoditi Kraljevski klub. Što će biti s Modrićem sljedeće ljeto, teško je prognozirati, ali zato treba spomenuti bizarnu priču koja se tijekom današnjeg dana pojavila u vijetnamskim medijima.

Naime, Hoang Anh Tuan, 56-godišnji trener prvoligaša Binh Duonga, trenutno devetoplasirane momčadi prvog ranga, najavio je da kreće u akciju dovođenja Modrića u taj vijetnamski klub. Jedan od najcjenjenijih vijetnamskih nogometnih stručnjaka želi dovesti Modrića kako bi na noge digao vijetnamski grad od 2.5 milijuna stanovnika.

Želi s Modrićem podići cijeli vijetnamski nogomet

Vijetnamski mediji danas su objavili izjavu koju je Anh Tuan dao na posljednjoj konferenciji za medije dok je govorio o transferima. "Ne volim govoriti o planovima dok nisu ostvareni, ali imam velike ambicije. Trenutno želim napraviti sve da u klub dovedemo veznjaka Luku Modrića iz Real Madrida. Ne smeta mi činjenica da ima 40 godina", rekao je Anh Tuan pa dodao:

"Osim što je tehnički sjajan nogometaš, njegov bi dolazak donio velik poticaj za cijeli vijetnamski nogomet. Hai Phong je uspio dovesti brazilsku legendu Denilsona, zašto onda mi ne bismo mogli učiniti nešto slično? Takve zvijezde bi bile sjajne za promociju nogometne kulture, njihov dolazak bi potaknuo razvoj nogometa u našoj zemlji."

Transfer Denilsona u Hai Phong koji Anh Tuan spominje dogodio se 2009. godine. Brazilac je u Vijetnam stigao pred kraj profesionalne karijere, godinama nakon što je 1998. bio najskuplji igrač svijeta, kad je prešao u Betis iz Sao Paula za 30 milijuna eura. U tom trenutku imao je 32 godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.