Trenera Chelseaja pitali zašto ne starta igrač plaćen 60 mil. eura: Bit ću iskren

Foto: EPA

CHELSEA za vikend očekuje dvoboj šestog kola engleske Premier lige u kojem će londonski klub na Stamford Bridgeu dočekati Brighton. Na klupi Chelseaja od ovog ljeta je bivši pomoćnik Pepa Guardiole u Manchester Cityju Enzo Maresca. Nekadašnji talijanski veznjak solidno je započeo svoj mandat.

U prvih pet kola upisao je tri pobjede te po jedan poraz i remi, a dvoboj s Brightonom bit će jedan od ozbiljnijih testova za njegove izabranike u dosadašnjem dijelu sezone. U EFL kupu Chelsea je bez većih problema rezultatom 5:0 izbacio niželigaški Barrow. 

Joker s klupe plaćen 60 milijuna eura

U toj utakmici naročito je zasjao francuski ofenzivac Christopher Nkunku, koji je prije godinu dana stigao u klub za 60 milijuna eura iz njemačkog RB Leipziga. Međutim u najbitnijim utakmicama ove sezone Nkunku je uglavnom Marescin joker s klupe.

Foto: EPA

Na pitanje zašto toliko skup igrač ulazi s klupe Maresca je rekao: "Moram biti iskren s Nkunkuom i svima njima. Rekao sam im od prvog dana da ne mogu igrati sa 7 ili 8 napadača jer tada ne bi bilo ravnoteže u ekipi. Najbitnije je da je Nkunku spreman."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.