Trenera PAOK-a pitali o Hajduku. On počeo pričati o tome da posjećuje psihologa

Foto: Profimedia

HAJDUK se u kvalifikacije za ulazak u skupine Konferencijske lige uključuje u 3. pretkolu. Tamo će igrati protiv boljeg iz dvomeča u kojem će snage odmjeriti grčki PAOK i izraelski Beitar Jeruzalem. Prvi susret 2. pretkola je već odigran, Izraelci su s gostovanja u Solunu otišli prazne mreže, bilo je 0:0. Utakmicu je komentirao Razvan Lucescu, trener PAOK-a.

"Ovo je prvi put ovog ljeta da se stvarno dobro osjećam. Izašli smo na teren s pristupom kakav sam tražio, stvarali smo šanse i izborili kazneni udarac nakon našeg pritiska. Napravili smo dosta prilika, a bili smo dobri i u obrani. Igrači su odlično reagirali u onim trenucima koji nisu bili najlakši za njih", rekao je Lucescu pa odgovorio na pitanje može li PAOK preko Hajduka do skupina Konferencijske lige:

"Ako posjećuješ psihologa, kao što ga posjećujem ja, onda brzo naučiš da moraš uvijek najviše razmišljati o trenutku u kojem se nalaziš, a najmanje o onome što te čeka u budućnosti. Ja tako radim, a isto savjetujem i igračima. Sada je pred nama Beitar, a ne Hajduk."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.