Tri igrača ljetos su iz Hajduka otišla u Lokomotivu. Svi su zakucani na klupu

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL / Igor Kralj/PIXSELL / Hajduk.hr

LIDER tablice Supersport HNL-a Hajduk u subotu na Poljudu u utakmici 11. kola dočekuje Lokomotivu, trenutno osmu ekipu prvenstva. To bi mogla biti prilika da pred splitskom publikom zaigraju tri mlada igrača koja su ljetos Hajduk zamijenila Lokomotivom.

Radi se o Filipu Čuiću (21), Ivanu Kroli (21) i Toniju Siliću (20). Međutim, sudeći prema njihovom trenutnom statusu u ekipi, nije isključeno da će svi ostati na klupi s obzirom na to da su sva trojica u utakmicama SHNL-a zajedno skupila 28 minuta.

Grafika: Sofascore

Krolo, veznjak i nekadašnji kapetan Hajdukovih juniora, još nije zaigrao za Lokomotivu i čeka na službeni debi. Značajno bolje ne stoje ni Čuić i Silić. 

Čuić je iz Splita otišao nakon isteka ugovora i jednog gola za prvu ekipu. Dosad je u dresu Lokosa odigrao tri utakmice, dvije u ligi i jednu u Kupu. Svaki put u igru je ulazio s klupe. Protiv Rijeke je odigrao 11 minuta, protiv Šibenika 18, a u kup-utakmici protiv Samobora 20 minuta. 

Golman Silić u Lokomotivu je otišao na posudbu nakon posudbi u Dugopolju i moldavskom Šerifu. Zasad jedinicu u Lokomotivi i dalje drži Zvonimir Šubarić, a Silić je branio samo jednom, u Kupu protiv Samobora. Trojac igrača koji nije mogao do minutaže na Poljudu zasad se nije uspio nametnuti ni Silviju Čabraji. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.