Trojica igrača opraštaju se večeras od Dinama?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO u subotu od 20:45 igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka u Ateni protiv AEK-a. Prva je utakmica na Maksimiru završila pobjedom Grka preokretom 2:1 pa Dinamo, prema kladionicama, ima male šanse za prolazak u posljednje pretkolo Lige prvaka.

Ipak, Dinamo će sigurno igrati u Europi ove sezone. Ako ne uspije proći AEK, ide u doigravanje za Europa ligu, a eventualni poraz tamo gura ga direktno u skupinu Konferencijske lige. No izvjesno je da će zagrebački klub ostati bez nekoliko važnih igrača prije kraja prijelaznog roka, vjerojatno već sljedeći tjedan.

Dinamo ostaje bez trojice važnih igrača?

Josip Šutalo već je tjednima u pregovorima s Ajaxom. Posao je, izgleda, dogovoren, pisali su tako ugledni nizozemski mediji i Šutalo bi već sljedeći tjedan trebao biti predstavljen. U Nizozemsku ide i Luka Ivanušec.

Tamošnji aktualni prvak Feyenoord se načekao u ovom prijelaznom roku i Dinamo mora brzo reagirati ako misli završiti taj njegov transfer. Izvjesno je da će ispadanje iz kvalifikacija za Ligu prvaka ubrzati proces.

Na kraju, trebao bi otići i Dominik Livaković. U koji klub, još uvijek se ne zna, ali najviše je za njega zainteresirana Sevilla, koja je prodala Bonoua u Saudijsku Arabiju. Livaković se u španjolskim medijima nameće kao zamjena za Marokanca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.