Trojica su krenula na Gvardiola. Pogledajte što je slijedilo

Screenshot: Twitter

MANCHESTER CITY pobijedio je u derbiju kod Tottenhama 2:0 golovima Erlinga Haalanda te tako kolo prije kraja prvenstva vratio prvo mjesto s dva boda više od Arsenala. Zadnje kolo Premier lige igra se u nedjelju od 17 sati. Sve utakmice počinju u isto vrijeme. Arsenal doma dočekuje Everton, dok Manchester City na svom stadionu igra protiv West Hama.

Još jednu u nizu sjajnih partija za Guardiolinu momčad odigrao Joško Gvardiol. Branič koji u zadnje vrijeme zabija "kao Haaland" ovaj put nije bio strijelac, ali je u obrani i tranziciji odigrao perfektnu partiju.

Grafika: Sofascore

To pokazuju Gvardiolove brojke s utakmice u Londonu, ali i njegova sjajna dvosmjerna akcija pred kraj prvog poluvremena, kada je sjajno izveo transformaciju iz defenzive u ofenzivu. 

Na Gvardiola su kao zadnjeg igrača obrane išla čak tri igrača Spursa, ali on je sjajnim postavljanjem i mirnoćom presjekao pas koji bi značio gotovo siguran gol. No, as prvaka Engleske nije se zadovoljio samo time. Driblingom u trku prešao je par suparnika i onda odigrao odličnu dugu loptu za Bernarda Silvu.

Gvardiol se odmah zatim sjurio u kazneni prostor, ali ga suigrač nije ispratio, nego loše pucao. Pepov klub platio je prošlog ljeta Gvardiola 90 milijuna eura i tako ga učinio najskupljim braničem u povijesti.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GVARDIOLOVU SJAJNU AKCIJU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.