Tucak: Zasluženo smo izgubili

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA vaterpolska reprezentacija u drugom kolu olimpijskog turnira izgubila je od Italije rezultatom 14:11. U prvom kolu je Hrvatska pobijedila Crnu Goru. Hrvatska iduću utakmicu igra s Rumunjskom u četvrtak u 19:30. Susret je komentirao hrvatski izbornik Ivica Tucak.

"Mislim da smo zasluženo izgubili utakmicu, treba čestitati protivniku koji je danas bio bolji, radili smo puno pogrešaka, ušli u njihov ritam. Prve dvije četvrtine smo možda bili i bolji, a onda smo pali u rupu, pogotovo s igračem manje. Čupali smo se, ali ponavljam, zaslužena pobjeda Italije, nismo bili pravi.

Treba analizirati, ništa značajno se nije dogodilo, čak i da smo pobijedili. Moramo protiv Rumunjske biti bolji, osvojiti bodove i ići dalje u turnir. Nema panike, treba ostati miran", rekao je Tucak za HRT nakon utakmice.

Marinić-Kragić: Nismo dobro realizirali igrače više

"Treću i četvrtu četvrtinu su bili bolji i mirniji. Nismo dobro reagirali na igrače više i njihove napade. Možda da sam ja zabio za +2, ne bi bilo izjednačenje na poluvremenu, ali, eto, imali smo šanse. Igrali smo čvrsto, ali bili su bolji i treba im čestitati na pobjedi", rekao je Jerko Marinić-Kragić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.