Tudor je sve dogovorio sa srpskim asom. Onda mu ga je oteo bivši suigrač iz Hajduka

Foto: EPA

IVAN ILIĆ, odlični mladi (21) veznjak Verone i reprezentacije Srbije, razlog je velike borbe dva hrvatska hit trenera koji su ga vodili. Ilić je u Veronu došao na posudbu iz Manchester Cityja u ljeto 2020, a idućeg ljeta talijanski klub ga je otkupio za 7.5 milijuna eura. Srbin je u Veroni procvjetao pod dvojicom Hrvata. Prvu sezonu tamo odigrao je pod Ivanom Jurićem, a drugu odnosno prošlu pod Igorom Tudorom. 

Obojica su sada u drugim klubovima, ali nipošto nisu zaboravili Ilića, koji je u 76 utakmica za Veronu postigao pet i namjestio šest golova. Talijanski i francuski mediji posljednjih dana pisali su da je Ilić sve dogovorio s Marseilleom te da za odštetu od 15 milijuna eura prelazi kod Igora Tudora, koji inzistira na njegovom dolasku. 

Ipak, guru mercata Fabrizio Romano sada otkriva da je došlo do velikog preokreta. Ivan Jurić, trener Torina i Tudorov suigrač iz Hajduka sredinom 90-ih, prema pisanju Romana "oteo" je Ilića od francuskog velikana. "Marseille je sve dogovorio s Veronom i Ilićem, ali je on u zadnji tren odabrao Torino." Romano dodaje da će, za razliku od Marseillea, koji je dogovorio Ilićev prelazak na ljeto, Torino transfer ostvariti sada, u zimskom prijelaznom roku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.