Carrillo: Dio mene će uvijek pripadati Hajduku

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je smijenio još jednog trenera, 22. put u posljednjih 10 godina. Joan Carrillo u ponedjeljak poslijepodne je posljednji put stigao na trening Hajduka, ali samo kako bi se oprostio od igrača s kojima je proveo deset mjeseci.

Bio je to tužan oproštaj, Carrillo se rukovao sa svakim igračem, a neki su mu već ranije objavili poruke podrške na društvenim mrežama.

"Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio prilike. Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno", poručio je Carrillo na odlasku.

Prvi čovjek kluba Ivan Kos je rekao: "Zahvaljujemo mu se na svemu učinjenom, otkako je u zahtjevnom trenutku prošle godine preuzeo ulogu prvog trenera. Momčad je pod njegovim vodstvom odlično izgledala na proljeće, kao i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Na žalost, situacija u kojoj se nalazimo, serija lošijih rezultata i veliki zaostatak za vodećom momčadi uvjetovali su da moramo potražiti druga rješenja. Želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri, a Hajduku će uvijek biti drag gost." 

S Poljuda su otišli i Carrillovi suradnici Xavier Coll i Matyas Czuczi. Momčad će do dolaska novog trenera voditi Vik Lalić uz Marijana Budimira, Tihomira Bulata i Jakova Previšića.


 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.