Tužni Modrić oduševio Albanca: "Mnogi su ga pitali, ali Perišić je omogućio meni"

Foto: Profimedia

HRVATSKA je dramatično remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu skupine Europskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a momčad Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula je rezultat u dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila gol i ostala bez dva boda. 

Nakon što je sudac odsvirao kraj, hrvatski kapetan Luka Modrić šokiran i tužan sjeo je na travu, a k njemu je došlo nekoliko albanskih nogometaša. Među njima su bili Kristjan Asllani, zvijezda albanske reprezentacije koja igra u Interu, kao i Arber Hoxha, nogometaš Dinama.

Asllani je i pomogao Modriću da ustane, a izgledalo je kao da su obojica pitala Modrića za razmjenu dresova. To je napravilo još nekoliko albanskih nogometaša. Nakon utakmice Asllani je otkrio da je on sretni dobitnik: "Ja sam dobio Modrićev dres. Mnogi moji suigrači htjeli su tu majicu, ali ja sam pitao Perišića da zamoli Modrića i zahvaljujući Ivanu sam je dobio. Znate, navikao sam legende kao što je Luka gledati na televiziji, zato mi je igrati protiv njega bilo predivno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.