dinamo

U Dinamu zaposlen čovjek iz afere Stolice kojeg je klub ovršio zbog duga

Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

DINAMO je krajem 2019. godine u klub ponovno zaposlio Dražena Miličevića, čovjeka preko čije tvrtke je klub 2011. godine nabavljao stolice i kojeg je klub ovršio zbog duga koji mu nije vratio. Zaposlen je na mjesto voditelja razvoja prodajnog asortimana.

>>> Otkrivamo kako posluje Dinamo: Stolice za milijun kuna nabavlja od firme klupskog direktora

Kad je obnavljao stadion, Dinamo je 2011. iz Turske nabavio oko 36.000 sjedalica preko Miličevićeve tvrtke "Duo Gastronomija". Sumnjalo se da je klub na taj način stolice debelo preplatio umjesto da ih je direktno naručio od proizvođača, zbog čega je DORH protiv Miličevića, braće Mamić, direktora Damira Vrbanovića, predsjednika Mirka Barišića i direktora stadiona Miljenka Sakomana podnio kaznenu prijavu od koje na kraju nije bilo ništa.

Miličević je u međuvremenu od Dinama dobio poveću novčanu pozajmicu, nakon čega je otišao iz Dinama i zaposlio se u bratskoj Lokomotivi. Pozajmicu od Dinama u međuvremenu nije vratio, pa ga je klub tužio i ovršio, da bi ga sad ponovno zaposlio. Kako doznajemo, Miličević je u dobrim odnosima s Dinamovom predsjednicom Uprave Vlatkom Peras.

Miličević navodno koristi ured u podnožju istočne tribine koja je ozbiljno oštećena u razornom potresu koji je pogodio Zagreb i dobila je crvenu naljepnicu s natpisom "neuporabljivo". No nedavno je taj ured ispod tribine uređen iako se tribina ne bi smjela koristiti jer je opasna za sve koji se nalaze oko, a pogotovo ispod nje.

Redakcija Indexa uputila je upit klubu i g. Miličeviću vezan za ovaj slučaj, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.