U Partizanu zadovoljni s Auxerreom i Rangersima

TRENER Partizana Miodrag Ješić uvjeren je kako će njegova momčad ostati u Europi i nakon 15. veljače iako će se za prolaz skupina Lige UEFA-e boriti protiv Auxerrea, Glasgow Rangersa, Makabi Haife te talijanskog Livorna.

"Bilo je lakših, ali i težih skupina, tako da možemo biti zadovoljni. Očekujem kako će Partizan nastaviti natjecanje i proljetni dio sezone početi utakmicom u Europi." - izjavio je nakon ždrijeba Kupa UEFA-e trener Partizana, a prenose srpski mediji.

"Auxerre je momčad koja je izbacila OFK Beograd te zagrebački Dinamo, koji ima budžet od 15 milijuna eura. Iako njihov trener Fernandez tvrdi da im Europa nije najvažnija, rezultati pokazuju drugačije. Takve izjave se daju samo da se rastereti momčad. Nas zanima Kup UEFA i učinit ćemo se da prođemo dalje." - dodao je.

Ješić se nada kako će u prve dvije utakmice pobijediti Livorno i Makabi, što bi trebalo biti dovoljno za prolaz. Vratar Partizana Ivica Kralj, presretan je što će njegova momčad igrati protiv Pršinih Rangersa.

"To nam je prava nagrada. Igrao sam tamo i znam kakav je ambijent, kakav spektakli. Takve utakmice ne igraju se svakog dana. Slažem se kako bi već nakon prve dvije utakmice mogli dovršiti posao, no protivnike maksimalno respektiramo." - izjavio je Kralj, koji je najzaslužniji što je njegova momčad prošla Groenignen te ostala u Europi.

Partizan će igrati u Skupini A Lige Kupa UEFA-e, kod kuće s Livornom i Auxerreom te gostovati kod Rangersa i Haife. Prve tri momčadi plasirat će se u šesnaestinu finala europskog kup natjecanja.

Partizan je izbacio Maribor ukupnim rezultatom 3:2 te su u prvom kolu Kupa UEFA-e prošli nizozemski Groeningen 4:3. Trenutno su na šestom mjestu u srpskom prvenstvu.

S.H./Blic/RTS/Press/Večernje novosti
Foto: Blic

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.