UEFA na X-u izdvojila jedan od tri gola Hrvatske kod Poljske

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija odigrala je remi 3:3 s Poljskom u Varšavi. Golove za gostujuću momčad zabili su Borna Sosa, Martin Baturina i Petar Sučić, dok su za domaćine pogađali Piotr Zielinski, Nikola Zalewski i Sebastian Szymanski. Dinamov dragulj Martin Baturina (21) igrao je do 80. minute i bio je jedan od najboljih igrača na terenu. Njegov pogodak izdvojila je i UEFA na svom X-u. 

"Prvi pogodak Martina Baturine za Hrvatsku", stoji u naslovu statusa. Nakon utakmice Baturina je za Novu TV rekao: "Jako teška utakmica. Poljska je bila motivirana. Mislim da je moglo biti čak i gore. Bod je dobar. Gubljenje prednosti moramo promijeniti napornim radom i analizama i zajedničkim dogovorom. Ponosan sam zbog prvog gola. Hvala izborniku jer me stavio i hvala Petru na asistenciji.

Malo me iznenadio što mi je dodao. Igrali smo zajedno u B momčadi Dinama, dobro se znamo. On se razvija u odličnog igrača. Sve je još otvoreno kod nas u skupini. Idemo se 'potući' te dvije utakmice i izvući što više iz njih."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.