UFC borac objavio da je biseksualac nakon što je snimljen kako zadovoljava muškarca

Foto: Profimedia

JEFF MOLINA, UFC-ov borac iz flyweight kategorije, priznao je da je biseksualac nakon što je procurio njegov privatni video na kojem oralno zadovoljava muškarca. Amerikanac je tako postao prvi borac u povijesti UFC-a koji se izjasnio kao pripadnik LGBT populacije.

"Nije ovo način na koji sam želio da se sazna jer sam želio objaviti kad se budem osjećao spremnim za to. Čitav život sam hodao s djevojkama i potiskivao sam osjećaje koje sam osjetio u srednjoj školi i na fakultetu kao dio hrvačke ekipe i kasnije kroz sudjelovanje u MMA-u.

U sportu u kojem su većina fanova homofobni pušači kurca želio sam biti poznat po svojim borilačkim vještinama, a ne po svojoj seksualnoj orijentaciji. Siguran sam da me neće zvati 'borac biseksualac' nego 'borac peder'. 

Onome koji je u javnost pustio tu snimku poručujem da se nadam da je zadovoljan onime što je napravio. Ja znam tko sam i što sam i, iako i dalje ima onih koji me mrze i koji šalju svakakve poruke, dobivam jako puno podrške i na tome svima hvala", napisao je Molina na Twitteru.

Molina je prošle godine tijekom svojih borbi podržao LGBT populaciju, zbog čega je bio jako kritiziran u MMA zajednici. U karijeri u UFC-u je dosad upisao 11 pobjeda i dva poraza, a trenutačno je suspendiran zbog sumnji da je upleten u kladioničarski skandal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.