UFC-ov prvak bijesan na organizaciju i Miočića: Ne znam koji se ku*ac događa

Foto: Profimedia

STIPE MIOČIĆ, bivši prvak UFC-a i najbolji teškaš u povijesti te organizacije, nije se borio preko tri godine. Podsjetimo, u zadnjem meču u ožujku 2021. godine teško ga je nokautirao Francis Ngannou. Nekoć omiljeni prvak i borac postao je u međuvremenu predmet prijepora. Zbog njegove neaktivnosti je blokirana čitava divizija. Veliki povratak trebao je imati u studenom prošle godine protiv prvaka Jona Jonesa, ali je zbog ozljede Jonesa meč propao.

U međuvremenu se pojavio niz teškaša koji smatraju da zaslužuju napad na titulu i ljuti su što UFC čeka Miočića, a prvi među njima je privremeni prvak i jedan od najkompletnijih teškaša Tom Aspinall. U gostovanju na Clean Combat podcastu, engleski borac je još jednom prozvao Miočića i UFC.

Prozvao Miočića i UFC

"Pričaju da bih ja prvo trebao obraniti privremeni pojas. Tko ga je ikad branio? Ako ću ga braniti protiv nekog tko je legitiman izazivač, ona ja trebam imati jebeni pojas apsolutnog prvaka. Ne, umjesto toga Jones se bori sa Stipom koji ima 42,43 godine i istrošen je. UFC mi je dao dio štapa na kojem se nalazi govno, ne znam koji se ku*ac događa", poručio je.

Koliko je Miočić neaktivan pokazuje i jedan pomalo nevjerojatan podatak koji su prenijeli svi borilački portali. U subotu je svoju posljednju borbu u UFC-u imao Andrej Arlovski, bivši prvak s kojim se Miočić borio 2016. i porazio ga te je time zaradio status izazivača.

Nakon odlaska bjeloruskog borca više ne postoji nijedan jedini borac u UFC-u s kojim se Miočić borio. Većina ih se umirovila, dok su neki poput Ngannoua napustili organizaciju. Miočić ima 41 godinu, a u UFC-u se borio 18 puta. U karijeri ima omjer 20-4, a u UFC-u 14-4.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.