Ukić u prijenosu o hrvatskoj košarci: Sapunica na prvom, a mi na drugom programu

Foto: Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL , Ivana Ivanovic/PIXSELL

HRVATSKA košarkaška reprezentacija u Pireju je u prvoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Parizu nevjerojatnom igrom deklasirala Dončićevu Sloveniju 108:92 i napravila ogroman korak prema polufinalu turnira. Danas Hrvatska igra drugo kolo protiv Novog Zelanda.

Samo pobjednik turnira, na kojem su u drugoj skupini domaćin Grčka, Dominikanska Republika i Egipat, ići će na Olimpijske igre i upasti u skupinu A s Australijom, Kanadom i pobjednikom turnira u Španjolskoj. Ova pobjeda najvjerojatnije u polufinalu Hrvatsku miče od Grčke, koja je apsolutni favorit u drugoj grupi. 

Nije zadovoljan tretmanom utakmica

Sve utakmice ovog kvalifikacijskog turnira možete gledati na RTL-u, točnije na RTL 2 kanalu. Osim toga, utakmice prenosi i Sportklub, koji je i primarni vlasnik prava. Utakmice za RTL komentiraju Filip Brkić kao komentator i Roko Ukić kao stručni komentator. Upravo je Ukić jučer u prijenosu bocnuo TV kuću za koju komentira.

"Iskoristit ću jednu priliku pa ću reći da smo podcijenjeni i u tom segmentu. S razlogom smo podcijenjeni jer dugo smo bili nigdje. Evo, mi danas imamo priliku biti na drugom programu tijekom našeg prijenosa, a na prvom je slovenska sapunica, je li tako? Sve je to rezultat onoga što se događalo zadnjih šest, sedam godina u hrvatskoj košarci", rekao je Ukić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.