United izigrao De Geu. Španjolac potpisao novi ugovor, ali klub nije

Foto: EPA-EFE

BRITANSKI Athletic izvještava o pomalo nevjerojatnom slučaju iz Manchester Uniteda. Klupski golman i povremeni kapetan David De Gea trenutno je pod ugovorom koji ga za engleskog velikana veže svega još par dana, odnosno do 30. lipnja, i u planu je bilo njegovo produljenje.

Španjolac je prije nekoliko mjeseci postigao usmeni dogovor s klubom oko smanjenja plaće i produljenja ugovora. De Gea je bio zadovoljan dogovorom jer želi ostati u klubu i o tome je čak obavijestio suigrače, ali kada je ovih dana stiglo vrijeme da se dogovor potvrdi potpisom, uslijedio je šok.

S Unitedom je bio prvak

De Gea je potpisao svoje primjerke novog ugovora, ali klub nije napravio isto. Nakon nekog vremena njemu i njegovim agentima poručeno je da prethodna ponuda iz usmenog dogovora više ne stoji jer su u vodstvu kluba odlučili da mu žele dodatno smanjiti plaću.

Athletic piše kako je Španjolčeva budućnost trenutno neizvjesna, ali da do takve situacije ne bi došlo u "normalno vođenom klubu." De Gea ima 545 nastupa za United u 12 godina i bio je prvi golman ekipe u posljednjoj šampionskoj sezoni, onoj 2012/13. pod vodstvom Sir Alexa Fergusona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.