MANCHESTER UNITED

Unitedove legende: Klub ide u krivom smjeru, ne znam kako Rangnick može biti trener

Foto: Profimedia

MANCHESTER United završit će aktualnu sezonu bez ijednog osvojenog trofeja, što je podatak koji teško pada legendama kluba s Old Trafforda, naviknutim na uspješnije rasplete sezona kluba za koji su igrali. Među njima su Paul Scholes i Rio Ferdinand, koji su prokomentirali ispadanje Uniteda iz Lige prvaka u osmini finala od Atletico Madrida.

Sezona, koja je započela s Oleom Gunnarom Solskjaerom na klupi, nastavljena je pod vodstvom Ralfa Rangnicka. Promjena nije donijela rezultat u vidu trofeja, a baš protiv njemačkog stručnjaka glas je podigao Scholes.

Scholes: Momčad mora voditi pravi trener

"Meni nije jasno kako je on izabran da vodi ovu momčad. Ne znam. Vrlo je važno da ova momčad ima pravog trenera. U njoj ima talentiranih igrača. Da bi se United približio mogućnosti osvajanja ligaškog naslova, prva stvar koju mora napraviti jest pronaći pravog trenera koji će raditi s momčadi. Da United vodi Diego Simeone, prošlo bi se dalje. Dosta smo se napatili, a patit ćemo još prije nego što se vratimo ondje gdje želimo biti", siguran je Scholes, koji dodaje:

"Proći će još dvije, tri ili četiri godine dok United ne postane konkurentan u prvenstvu. Uzmite za primjer Liverpool i Manchester City. Znali ste da dolaze, znali ste da će se boriti za titule. Mi to nismo imali osam ili deset godina, još od Sir Alexa Fergusona, a nema naznake da se tome približavamo, već imam osjećaj da idemo u suprotnom smjeru. Morat ćemo naći pravog trenera. Možda to neće biti ni sljedeći, ali ljudi koji vode klub moraju se potruditi da bude."

Ferdinand: Atleticovi igrači znaju što im je posao

"Razlika između Uniteda i Atletica? Atletico ima skupinu igrača koji će napraviti sve što trener od njih traži. Znaju što im je posao i obavljaju ga kao momčad. U Unitedu igrači gledaju jedan drugoga i pitaju se koji će od njih izvući neki trik iz šešira", dodao je Rio Ferdinand.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.