Esport

Usain Bolt stiže u FIFA-u 19?

Foto: EPA-EFE

VLASNIK rekorda na 100, 200 i 4x100 metara Usain Bolt uskoro bi se mogao pojaviti u FIFA-i 19. Umirovljeni sprinter trenutno je na probnom periodu u australskom klubu Central Coast Mariners. Nedavno je dobio i priliku započeti utakmicu i postigao je dva pogotka.

>Novi povijesni uspjeh Perkza, odveo svoj tim među osam najboljih na svijetu

>Zašto je Crvena zvezda jedini klub iz Lige prvaka kojeg nema u FIFA-i 19?

Usain Bolt i dalje naporno radi na svojoj nogometnoj karijeri. Nakon nekoliko proba, uključujući treniranje s Borussijom iz Dortmunda, priliku je dobio u Central Coast Marinersu u dalekoj Australiji. Trenutno radi na izdržljivosti i tehnici, a sam je i nekoliko puta priznao kako je daleko od forme da izdrži svih 90 minuta. Međutim, rad se isplatio. Počeo je utakmicu protiv MacArthur South West Uniteda i postigao dva pogotka u pobjedi 4-0. Njegovi golovi obišli su svijet i ponovno aktualizirali priču o potpisivanju profesionalnog ugovora. 

Central Coast Mariners je licenciran u FIFA-i 19. Potpiše li Usain Bolt profesionalni ugovor, trebao bi biti uključen i u najpopularniju nogometnu igru današnjice. Posebno bi zanimljivo bilo vidjeti koje bi Bolt, najbolji sprinter svih vremena, ocjene dobio za brzinu. Nastavi li s dobrim igrama i Central Coast Mariners odluči da je zaslužio svoje mjesto u momčadi, mogli bismo uskoro i saznati. EA Sports bi ga u igru ubacio kroz neku od budućih zakrpa. Vjerojatno bi potpisivanje Bolta bio dobar potez za sve spomenute strane, od Central Coast Marinersa i EA Sportsa do igrača koji bi ga rado vidjeli u igri.  

 To ne bi bio prvi slučaj da se Bolt pojavi u nogometnoj igri. U sklopu promocije bio je uključen u prošlogodišnji PES. Konami je tada ubrzanje i brzinu ocjenio s maksimalnih 99, a igrao je na poziciji lijevog krilnog napadača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.