Vaha opalio trening na dan utakmice, policija spremna dočekala 30-ak Boysa

DA ĆE biti "strog i pravedan" trener, Vahid Halilhodžić najavio je odmah nakon dolaska u Maksimir, a njegove su prijetnje dinamovci brzopotezno osjetili na svojoj koži. Vaha je žestoko nagazio modre zvijezde, na njegovim treninzima individualno se sugerira svakom igraču, a lajt-motiv je prakticiranje tehničkih zamisli. S nizom ponavljanja...

Nakon što su sinoć isprobali travnjak ETO Parka, modernog zdanja koje prima 16 tisuća gledatelja, Vaha jutros za zagrijavanje nije momke izveo u šetnju gradom, već im je priuštio novi trening na dan utakmice! Nije to praksa na kakvu smo u Dinamu naviknuli, no Vahinih profi-inovacija u budućnosti će biti još i više.

Bosanac francuskih manira i hercegovačke tvrdoglavosti tako se, primjerice, silno naljutio što na prvom maksimirskom treningu nije imao raspoloživog liječnika. Od sada s Modrima će na treningu uvijek biti jedan liječnik.

Modri su na ETO Park jutros stigli praćeni jakim osiguranjem, a isti trend u Gyoru vlada od ranog jutra. Iako su Mađari upoznati s bojkotom i razjedinjenošću Dinamovih navijača, zbog renomea koje Boysi marljivo čeliče u Europi, policija je i uoči ove utakmice u punoj pripravnosti.

Dinamo prodao 50 ulaznica, 30-ak navijača Dinama bit će na stadionu

Glasnogovornik mađarske policije potvrdio je da će svi navijači Dinama, koji eventualno budu prelazili granicu, dobiti posebnu pratnju. Policija na granici bit će u pripravnosti od srijede u šest ujutro do petka u isto vrijeme. Lokalni organi reda nisu željeli potvrditi koliko će policajaca osiguravati utakmicu, ali poznato je da će biti pojačane mjere opreza, a spremni su i policijski psi, kao i vodeni topovi. Glavni je cilj mađarske policije, prenose tamošnji mediji, razdvojiti domaće od gostujućih navijača ispred stadiona i na gradskim ulicama, gdje vlada i posebna regulacija prometa. Bez identifikacijskog dokumenta neće biti moguć ulazak na stadion.

Iz Dinama su potvrdili da je prodano svega 50 vaučera za večerašnji susret. Prema izvještajima iz Mađarske, Bad Blue Boysi nisu primijećeni u gradu gdje se večeras igra utakmica. Policija je u pripravnosti, a premda BBB-i službeno nisu putovali na Gyor, na tribinama će se ipak naći 30-ak navijača Modrih, koji se ne slažu s bojkotom utakmica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.