Van Basten: Idiotski je ovo što Ten Hag radi. 50 milijuna eura za šetača

Screenshot: Twitter

ERIK TEN HAG i Manchester United doživjeli su novi u nizu neuspjeha. Teškim domaćim porazom od Tottenhama (0:3) u prvenstvu Nizozemac je došao do toga da nakon prvih šest kola ima samo sedam bodova i već mu vodeći City bježi sedam bodova. U prvom kolu Europa Lige su na svom Old Traffordu odigrali tek 1:1 protiv Twentea. United je tako i to natjecanje otvorio loše. 

Loš u Europi, očajan u Engleskoj, a na nove igrače je potrošio 650 milijuna eura

Zato su pod velikim kritikama momčad i trener Erik ten Hag. Nizozemskom stručnjaku ovo je treća sezona u Unitedu. Do sada je osvojio po jedan FA i Liga kup, a navijačima to nije dovoljno te traže da se menadžer koji je na nove igrače potrošio 650 milijuna eura uključi u borbu za engleski naslov te vrati klubu važnu ulogu u Ligi prvaka. 

Ten Hag je neuspješan u obje misije jer prošle sezone je u Ligi prvaka ispao već u skupini, dok je prvenstvo završio tek na osmom mjestu. Nakon samo boda s Twenteom, United u zadnjih devet europskih utakmica ima tek jednu pobjedu. Ostalo su tri remija i čak pet poraza. Ten Hag kritizira igrače, ali i sebe, ali to je ništa u usporedbi s onim što mu je poručio slavni sunarodnjak. 

"Gledam United i vidim tog novog igrača kako se šeće"

Marco van Basten je na televiziji Ziggo Sport ovako govorio o Ten Hagovom Unitedu: "Gledam United i vidim tog novog igrača kako se šeće. To je Manuel Ugarte, plaćen 50 milijuna eura! Kako se taj tip tako šeće po terenu? Idiotski je koliko Ten Hag investira u igrače koji uopće nisu dobri!" Ugarte (23) je defenzivni veznjak kojeg je United ljetos za spomenuti iznos kupio od PSG-a. 

Legendarni golgeter Ajaxa, Milana i Nizozemske se nije tu zaustavio: "Kažite mi barem jednog vrhunskog igrača u Manchester Unitedu. U svakom velikom klubu je barem jedan, ali u Unitedu ne. Rashford je jako loš. Bruno Fernandes je dobar igrač, Onana dobar golman i to je to. Casemiro je gotov, Garnacho solidan, ali klub nema baš nikog tko bi ga poveo."

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.