Varaždin prodao kapetana za 200 tisuća eura

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

IGOR POSTONJSKI (29) više nije igrač Varaždina, objavio je klub na službenoj stranici. Dosadašnji kapetan Varaždina odlazi u iranski Tractor Sazi, klub koji je prije deset dana preuzeo bivši izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Dragan Skočić. Tractor je prošle sezone bio četvrtoplasirani klub iranske lige, a najveći uspjesi su im osvajanja dva nacionalna kupa.

Transfer je navodno vrijedan 200 tisuća eura, što se čini kao jako mali iznos za kapetana momčadi i jednog od ključnih igrača, ali Varaždin je to napravio kao znak zahvalnosti igraču koji je posljednje tri godine proveo u klubu. Očito je u Iranu dobio dobar ugovor, a ne tako davno se činilo da bi mu karijera mogla biti i okončana nakon teške ozljede.

"Vrata Varaždina su ti uvijek otvorena"

Varaždin se ovako oprostio od svog kapetana: "Nakon više od tri godine zajedničkih slavlja pobjeda i tuge zbog poraza, NK Varaždin u znaku zahvale za sve učinjeno u dresu kluba izašao je u susret dugogodišnjem kapetanu i lideru svlačionice Igoru Postonjskom te mu je omogućio transfer u iranski FC Tractor Sazi.

Odigrao je za klub 87 utakmica i postigao 17 golova. Bio je s nama prilikom ispadanja iz najvišeg ranga natjecanja, a zatim je, kao kapetan, vodio ekipu do prvog mjesta i povratka u prvoligaško društvo. Nažalost, već u 5. kolu sezone 2022./23., na gostovanju u Osijeku, zadobio je tešku ozljedu – puknuće tibije i fibule.

Ostatak sezone je proveo na rehabilitaciji te se u potpunosti oporavio početkom sezone 2023./24. Igoru zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u Iranu. Vrata NK Varaždina kao kluba i grada Varaždina za njega i njegovu obitelj uvijek će biti širom otvorena."

[KAPETANE, HVALA!] Nakon više od tri godine zajedničkih slavlja pobjeda i tuge zbog poraza, NK Varaždin u znaku zahvale...

Posted by NK Varaždin on Friday, July 19, 2024

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.