MMA

Vaso Bakočević: Psovali su mi majku srpsku u Šibeniku. E moji debili...

Foto: Instagram

VASO BAKOČEVIĆ doživio je poraz u najiščekivanijoj regionalnoj borbi. Crnogorski borac nakon samo 60-ak sekundi u Šibeniku je izgubio od Francisca Croate Barrija.

Bakočević se na startu ozlijedio prilikom pokušaja low-kicka. Nije htio predati borbu, Barrio je iskoristio njegovu ozljedu i, na oduševljenje publike, ugušio Bakočevića. Barrio i Bakočević su prethodnih godina nekoliko puta dogovorili borbu, ali bi ona svaki put propala. Sada su konačno ušli u oktogon, ali su se i u njemu premalo zadržali.

"Za one koji nisu gledali. Pukao mi je mišić na samom početku meča i to je bilo to. Nisam se htio predati i rekao sam sucu da ne prekida. Protivnik me je nastavio udarati i krenuo me gušiti. Nisam tapkao niti bih ikada živ tapkao tijekom ovog meča. Ali izgleda da sam zaspao na sekundu. Da sam popio nokaut za 5 sekundi kao Ben Askren, ne bi mi bilo krivo, ali tragedija je ovako izgubiti. Eto, i to mi se dogodilo nakon ovoliko mečeva. Čim se oporavim, vraćam se. Neću stati dok me ne ubijete kao kera. Pozdrav", napisao je Vaso uz fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst u kolicima.

Uoči borbe je Bakočević pokazivao srednji prst publici i hvatao se za muda. Objasnio je zašto se odlučio na takav potez.

"To je bio sportski pozdrav za papane iz lože što su mi jebavali srpsku majku dok sam ulazio u kavez. E, debili, znate li vi kome se obraćate? Te riječi su muzika za moje uši s obzirom na to čega sam se sve nagledao i naslušao. Ostalim ljudima, prijateljima i braći iz Hrvatske veliki pozdrav, volim vas i vidimo se brzo."

Ranije su iz njegovog tima optužili Croatu da je nakon završetka borbe urlao "Za dom spreman".

"Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, usrani ljudi me uvjere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi jebale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske, sliku na KSW u Zagrebu, gdje smo se osjećali kao kod kuće. Croatinu reakciju razumijem i nisam zamjerio urlanje "Za dom spreman", razumijem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude dijelim na ljude i neljude", poručio je 32-godišnji crnogorski borac Savo Lazić, koji je bio u Bakočevićevom kutu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.