Vedran Zrnić nakon pet godina odlazi iz Nexea

Foto: Davor Javorovic /PIXSELL

RUKOMETNI klub Nexe je na svojim društvenim mrežama objavio kako nakon pet godina Našice napušta sportski direktor kluba i zlatni hrvatski rukometaš Vedran Zrnić. Objavu Nexea prenosimo u cijelosti.

"Vedran prestaje obnašati dužnosti sportskog direktora RK NEXE nakon 5 godina predanog rada i djelovanja u klubu. U Našice je stigao 2015. godine i četiri sezone igrao na poziciji desnog krila. Po završetku svoje igračke karijere u klubu je nastavio djelovati kao sportski direktor. Ponosni smo što smo u našim redovima imali olimpijskog i svjetskog prvaka, ali i sportskog direktora za čijeg mandata je RK NEXE doživio neke od svojih najvećih uspjeha te postao moderan europski klub.

Zrna, ostavio si neizbrisiv trag u RK NEXE. Hvala ti za sve, želimo ti svako dobro u tvom budućem radu i nemoj zaboraviti da ćeš uvijek biti dio naše rukometne obitelji."

Poruku je poslao i Zrnić:

"S obzirom na to da nakon nepunih 5 godina prestajem obnašati funkciju sportskog direktora RK NEXE, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima, igračima i navijačima. Bila mi je velika čast biti dio ovog kluba i što smo zajedno podigli klub na višu razinu, igrali F4 EHF Europske lige i bili viceprvaci Hrvatske. Ono na što sam posebno ponosan je činjenica da sam se nakon rukometne karijere uspješno razvio u sportskog djelatnika jednog velikog i modernog rukometnog kluba te pridonio svojim iskustvom, idejama i profesionalnim odnosom u razvijanju rukometnog kluba NEXE.

Klubu u budućnosti želim sve najbolje, da postigne još bolje rezultate i uspjehe. RK NEXE ima posebno mjesto u mom srcu jer mi je to prvi posao nakon profesionalne karijere, a ja ću i dalje biti njegov vjerni navijač. Nastavljam dalje s privatnim biznisom kojem ću se posvetiti s jednakim žarom i voljom kao što je to bilo i u rukometnom klubu NEXE."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.