Vejić: Sudački kriterij nije bio isti za igrače Dinama i Istre

Foto: Srecko Niketic/Ivo Cagalj/PIXSELL

DINAMO i Istra odigrali su 2:2 u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a. Nakon kiksa Dinama puno se pričalo o suđenju. Istra je ostala bez igrača u 64. minuti, kad je drugi žuti karton dobio branič Keller. Osim njega, crvene kartone dobila su i dva pomoćnika trenera Istre Paola Tramezzanija.

"Nikad ne valja kad se na kraju utakmice priča u sucu. Kriterij je bio neujednačen, iste stvari su se različito kažnjavale. Meni nije bio prekršaj tako grub za drugi žuti karton. Suđenje na ovoj utakmici nije bilo dobro", komentirao je nekadašnji igrač Hajduka Hrvoje Vejić u emisiji Max Sport televizije.

Jeličić: Sudac je bio naklonjen Dinamu

"Suđenje Darija Bela će zasjeniti sve što je Istra odigrala protiv Dinama. Istra je agresivna momčad, igrali su odlično. Mišića je Tramezzani ugasio sa svojim igračima. Riješio je sve probleme dok nije ostao s igračem manje.

Igrači Dinama su bili nervozni jer su ih igrači Istre stalno stiskali. Svatko je primijetio da je neujednačen kriterij. Mora biti isti kriterij za jedne i za druge. Po mom iskustvu je sudac bio naklonjen Dinamu u kriteriju", rekao je u istoj emisiji Joško Jeličić.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.