Velika pobjeda Jovićevića i Šahtara u Europa ligi, Salzburg u 88. minuti slomio Romu

Foto: EPA-EFE

U NAJATRAKTIVNIJOJ utakmici dana u Europa ligi Barcelona i Manchester United su u Kataloniji remizirali rezultatom 2:2. Istovremeno su odigrane još tri utakmice nokaut-faze. Najzanimljivije je bilo u Austriji gdje je RB Salzburg pobijedio Romu golom u 88. minuti.

Ajax i Union Berlin odigrali su utakmicu bez golova, a Šahtar je u Varšavi s 2:1 svladao francuski Rennes. Pobjedu aktualnom austrijskom prvaku protiv ekipe Josea Mourinha donio je Argentinac Nicolas Capaldo. Veznjak je u 88. minuti zabio na asistenciju srpskog stopera Strahinje Pavlovića. 

Majer ušao s klupe u porazu Rennesa

Pavlović je otišao u jedan sebi karakterističan prodor po lijevoj strani i sjajnim ubačajem pronašao Capalda, koji je u padu glavom loptu od tla poslao u mrežu. Salzburg je dominirao cijelom utakmicom i zasluženo stigao do prednosti uoči uzvrata na Olimpicu. Luka Sučić odigrao je 82 minute.

Hrvatski trener Igor Jovićević sa Šahtarom je došao do pobjede protiv Rennesa Lovre Majera kojeg dobro poznaje iz razdoblja provedenog u Dinamu. Šahtaru su prednost u prvom dijelu donijeli Dmitro Kriskiv i Artem Bondarenko, a poraz Rennesa ublažio je Karl Toko Ekambi. Majer je dobio posljednjih petnaestak minuta utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.