VIDEO Ante Budimir zabio prvi gol u sezoni

Foto: EPA

OSASUNA je pobijedila Las Palmas 2:1 u utakmici šestoga kola La Lige. Domaća momčad povela je pogotkom Ante Budimira, koji je u 39. minuti realizirao kazneni udarac. Alberto Moleiro izjednačio je dvije minute kasnije, dok je Aimar Oroz u 60. minuti vratio prednost na stranu domaćeg sastava.

Budimiru, hrvatskom reprezentativnom napadaču, bio je to prvi pogodak ove sezone. U dosadašnjih pet kola španjolskog prvenstva odradio je 328 minuta i ostvario asistenciju u susretu sa Celtom Vigo. Budimirov gol iz penala pogledajte OVDJE.

Grafika: Sofascore

Budimirova prošla sezona bila je sjajna

Podsjetimo, Budimirova prošla sezona u Osasuni bila je sjajna. Gledajući isključivo španjolsko prvenstvo, zabilježio je 33 nastupa u kojima je 17 puta bio strijelac, a dvaput asistent. Otkako je 2020. došao u Osasunu, sakupio je 143 nastupa, 48 pogodaka i šest asistencija. Jedan je od najboljih igrača kluba, s kojim ga ugovor veže do ljeta 2027.

Osasuna je u prva četiri kola La Lige pobijedila Mallorcu (1:0) i Celtu (3:2), remizirala s Leganesom (1:1) i izgubila od Girone (4:0) i Rayo Vallecana (3:1).

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.