VIDEO Babićev show uoči borbe. Vikao, lupao glavom u mikrofon i limenkom o stol

Screenshot: X

HRVATSKI boksač Alen Babić (33) sutra će se boriti protiv britanskog teškaša Johnnyja Fishera (25) u Londonu. Babić će prvi put u svojoj karijeri biti dio glavne borbe večeri na događaju koji se održava u londonskoj Copper Box Areni, a čeka ga vjerojatno najteži protivnik do sada, kojem je nadimak Bik iz Romforda.

Smatra se da je Fisher najveći britanski boksački potencijal. U dosadašnjih 11 borbi upisao je sve pobjede, uz deset nokauta. Nedavno je sparirao s Filipom Hrgovićem tijekom njegove pripreme za borbu s Danielom Duboisom. Nakon kratke amaterske karijere od samo deset borbi, od kojih je tri dobio prekidom u prvoj rundi, Fisher je svoj profesionalni debi imao 20. veljače 2021. godine. Babić je ukupno na omjeru 12-1.

"Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea"

Babić i Fisher dva dana prije borbe održali su konferenciju za medije. "Blagoslovljen sam što sam ovdje. Ovo je uskrsnuće Savagea. Eddie Hearn, pogriješio si kad si mi poslao poruku i pitao me o Fisheru. Šokiralo me što ćeš dečka ubaciti u ovo, ali idemo", započeo je Babić.

Boksački promotor Eddie Hearn pitao je Babića na čemu temelji samopouzdanje protiv Fishera. "Prihvatio sam borbu jer svi podcjenjuju Savagea, cijeli život je tako, ali nikad nije bilo ovako. Nokautirao sam velike ljude kad je Fisheru bilo deset godina.

Fisher ima toliko fanova i njegov otac radi odličan posao. Ljubomoran sam, no morao sam se boriti kako bih došao na ovu pozornicu, a on se vozio deset minuta. Morao sam odraditi stotinu borbu. U subotu ću vam pokazati što je boks", odgovorio je Babić i dodao zar "zaista itko misli da se nije borio s boksačima koji snažno udaraju?"

"Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea. Naravno da udara jako, pogledajte ga. On je poput diva! Neka udara, što želite da vam kažem? Stavit ću svoju bradu na njegova prsa. Ring će mu biti najusamljenije mjesto na kojem je bio.

Idemo u duboke vode i onda ćemo plivati", izjavio je Babić, koji je na konferenciji za medije priredio show. Među ostalim, bacio je papire dok se čudio kako mu svi najavljuju da Fisher ima moćan udarac, udario glavom u mikrofon, lupao limenkom, vikao i prekidao sutrašnjeg suparnika, govoreći da ga "nitko ne respektira." Cijelu pressicu pogledajte ispod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.