VIDEO Bivši igrač Lokomotive pogođen upaljačem u međunožje. Slovenski derbi prekinut

Screenshot: SportKlub

RAUL FLORUCZ, bivši igrač Lokomotive, krenuo je u 17. minuti velikog slovenskog derbija Maribor - Olimpija izvesti penal za goste. No, dok se spremao pucati jedanaesterac, pogođen je upaljačem, i to u međunožje. Predmet je doletio iza južnog gola prema kojem je išao Florucz jer su ondje smještene Viole, navijačka skupina Maribora. 

Rumunjski nogometaš Olimpije je pao na travnjak uz bolnu grimasu nakon što je pogođen, a sudac je prekinuo utakmicu. Situaciju možete pogledati OVDJE. Derbi je kasnije nastavljen i to tako da je Mariborov golman Jug obranio penal Floruczu. Završio je 1:1. Maribor je poveo golom Repasa (26), a poravnao je Lasickas (35.), a golove možete pogledati OVDJE. Olimpija sada ima 12 bodova te dijeli prvo mjesto s Koprom, dok je Maribor peti s tri boda i utakmicom manje.

Olimpija, nakon burnog derbija u prvenstvu, u četvrtak igra još važniju utakmicu. Dočekuje Rijeku u uzvratu play-offa Konferencijske lige. Prva utakmica u Rijeci završila je 1:1, tako da obje momčadi imaju priliku na uzvratu izboriti jesen u Europi i UEFA-ine milijune. 

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.