VIDEO Bizarne scene u Rumunjskoj. Golovi su bili preniski pa su morali kopati

Foto: Screenshot/YouTube

BIZARNE scene obilježile su prvu utakmicu osmog kola rumunjskog prvenstva. Domaći Otelul, za kojeg igraju dva hrvatska nogometaša, Josip Tomašević (30) i Diego Živulić (32), slavio je 2:0 protiv Sepsija uz dva pogotka Alexandra Popa u prvom poluvremenu utakmice. Domaćini su se pobjedom probili na drugo mjesto ligaške tablice s 15 bodova iz sedam utakmica, koliko ima i vodeći Cluj.

Međutim, najzanimljiviji trenutak se dogodio prije nego što je utakmica počela. Prilikom zagrijavanja gostujući trener Bernd Storck (61) je posumnjao da golovi nisu u skladu s propisima tj. da su preniski. Inspekcijom se utvrdilo da je bio u pravu. Umjesto na propisanoj visini od 2.44 metra, jedan gol je bio visok 2.36 metara, a drugi 2.41 metar.

Situaciju smo nedavno vidjeli u Hrvatskoj

Desetak osoba je onda prionulo poslu te su kopali gol-liniju i ponovno je crtali kako bi golovi zadovoljili dimenzije. Zahvaljujući trudu osoblja, susret je počeo na vrijeme. Navijači su na društvenim mrežama ismijavali ovaj problem navodeći da je tako nešto moguće samo u Rumunjskoj, ali sličan slučaj se dogodio u SuperSport HNL-u prije pet mjeseci.

Hajduk je 9. ožujka slavio 3:0 na gostovanju kod Gorice. Uoči utakmice prilikom mjerenja visine golova otkriveno je odstupanje od 10 centimetara između dva gola. Postojala je opasnost da će zbog ovog problema utakmica kasniti, ali problem je ipak riješen. Glavni razlog ovog problema bila je jedna grba koja se pojavila na sredini gola. Ustanovilo se bilo da je sjeverni gol 10 centimetara prenizak.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.