VIDEO Borussia Dortmund preokretom pobijedila u utakmici sa šest golova

Foto: EPA

BORUSSIA DORTMUND na svojem Signal Iduna Parku pobijedila je Bochum 4:2 u petome kolu Bundeslige. Gosti su poveli golom Matusa Bere, koji je u 16. minuti pogodio prvi kut Dortmundova golmana Gregora Kobela. Dani de Wit udvostručio je prednost pet minuta kasnije nakon velike pogreške Kobela, koji je izgubio loptu pred svojim golom.

Borussia, pod vodstvom trenera Nurija Sahina, bila je šokirana. Međutim, izvukla se i do treće pobjede u sezoni došla velikim preokretom. Serhou Guirassy zabio je glavom u 44. minuti nakon duge akcije te se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 1:2. U nastavku su uslijedila još tri gola domaćih igrača.

Guirassy je u 60. minuti izborio kazneni udarac, koji je Emre Can pretvorio u izjednačenje. Gvinejski napadač sjajan nastup potvrdio je drugim golom u 75. minuti, dok je Felix Nmecha udarcem s ruba kaznenog prostora u 81. minuti postavio konačnih 4:2. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE. Borussia sada ima deset bodova, a Bochum je ostao na jednom bodu, s kojim se nalazi na pretposljednjem, 17. mjestu.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.