Video - Cro Cop otputovao za Sydney: Napokon kvalitetno treniram!

OVAJ put nije bilo pompe kao inače. Samo dva novinara i nekoliko najbližih prijatelja došli su u zagrebačku zračnu luku ispratiti Mirka Filipovića na putu prema dalekoj Australiji, gdje će za manje od dva tjedna šesti put ući u UFC-ov kavez.

"Radije bih pred streljački vod, nego na put koji ovoliko traje", jadao nam se hrvatski gladijator prije nego što smo upalili kameru. A tko ne bi, pomislili smo izračunavši da će Filipović u zrakoplovima provesti gotovo 30 stati, uz dva presjedanja i beskonačno čekanje po zračnim lukama. U Sydney će sletjeti tek preksutra u prijepodnevnim satima.

"To je i razlog zbog kojega smo se odlučili na to da u Australiju odemo gotovo dva tjedna prije. Osim toga, treba se i aklimatizirati. Tamo je ljeto, ovdje je zima", objašnjavao je Cro Cop ispijajući čaj nekoliko trenutaka prije puta.

Uz Filipovića, na dalek put su se otisnuli i njegov dugogodišnji menadžer Zvonimir Lučić, dva sparing partnera Domagoj Ostojić i Saša Mućnjak, a u Frankfurtu će im se pridružiti i čovjek koji ga posljednjih mjeseci trenira  - Nizozemac Ivan Hyppolite.

Insajderi koji su Filipovića gledali na treninzima, kažu kako Mirko nikada nije izgledao bolje i spremnije, no trening je jedno, a borba protiv Bena Rothwella nešto sasvim drugo. Kada smo Mirka pitali hoćemo li napokon vidjeti agresivnog borca čijim se protivnicima ledila krv u žilama, Cro Cop je iskreno odgovorio "Nadam se da hoćete." Nadaju se i svi njegovi poklonici koji će željno iščekivati jednu pobjedu koja bi ga vratila na prave staze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.