VIDEO Crvena zvezda u Ligi prvaka primila gol s više od 30 metara

Screenshot: Arena Sport

MONACO je pobijedio Crvenu zvezdu 5:1 u trećem kolu Lige prvaka. Takumi Minamino doveo je Monaco u vodstvo u 20. minuti, Cherif Ndiaye poravnao je sedam minuta kasnije realiziravši kazneni udarac, a domaćin je prednost vratio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je pogodio Breel Embolo.

Devet minuta drugog poluvremena bilo je potrebno da Monaco zabije i treći pogodak na susretu. Bilo je to djelo Wilfrieda Singa, 23-godišnjeg braniča Obale Bjelokosti. Sing je primio dodavanje, namjestio se na desnu nogu te snažno puknuo s više od 30 metara. Lopta je završila u gornjem desnom kutu gostujućeg golmana Marka Ilića, što možete vidjeti ispod.

Singu je to bio prvi pogodak ove sezone u devetom nastupu za Monaco. Prema podacima Transfermarkta, igrao je za AS Denguélé u Obali Bjelokosti prije no što ga je Torino doveo 2019. godine. Monaco ga je, pak, prošle godine platio 9.1 milijun eura.

Težak poraz Crvene zvezde potvrdili su Minamino svojim drugim golom u 70. minuti te Maghnes Akliouche u šestoj minuti sudačke nadoknade. Uz remi s Dinamom (2:2) i pobjedu nad Barcelonom (2:1), Monaco ima sedam bodova u Ligi prvaka. Crvena zvezda je na dnu s porazima od Monaca, Intera (4:0) i Benfice (1:2).

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.